’Kærlighedens forrykte former’
Aarhus Teater, Stiklingen
6. nov. – 28. nov. 2020
En hånd under kjolen
Stefan Zweigs erotiske noveller om magtforhold og begær fortolkes med opfindsomhed og aktualitet i spændende samarbejde mellem Aarhus Teater og Den Danske Scenekunstskole.

[Læs mere]

Et juleeventyr
Aarhus Teater, Store Scene
5/11 - 20/12 2020
Et rørende juleeventyr
Juletiden indeholder mange traditioner. På Aarhus Teater er det blevet en tradition, at opsætte en stor familieforestillingen på Store Scene -og igen i år, har det været en fornøjelse at tage min søn med i teatret. Dickens fantastiske juleeventyr, er på Aarhus Teater en magisk oplevelse for både børn og voksne og især Jacob Madsen Kvols enestående portræt af gnavpotten Ebenezer Scrooge, er med til at gøre det til en ekstraordinær teateroplevelse.

[Læs mere]

’Den Vægelsindede’
Aarhus Teater, Scala
4. sep. – 3. okt. 2020
Holberg med bar røv og kæphest
Holbergs komedie ’Den Vægelsindede’ omsat til gakket western på Scala-scenen i Aarhus ender som en karikatur på eksperimenterede teater.

[Læs mere]

Teaterkoncert C.V.Jørgensen
Aarhus Teater /Aveny-T, Store Sal
15/8 - 19/9 2020
Godt underholdt men ikke meget mere
Efter coronapausen var det dejligt at Aarhus teater endelig kunne slå dørene op igen til en ny forestilling. Teaterkoncert ’C.V.Jørgensen’ bliver produceret i samarbejde med Aveny-T. Med mundbind på ind og ud af salen, og med god plads, var det med stor glæde og uden frygt for corona, jeg satte mig godt til rette i de røde plyssæder i Aarhus Teaters store sal.

[Læs mere]

Side 1 af 1
« Forrige - Næste »