'Edda'
Aarhus Teater, Store Scene
14. – 20. okt. 2017
Gudeskøn og gakket ’Edda’
Den nordiske mytologi fortolkes som en visuel tour de force af glitter og glamrock på Store Scene i Aarhus.

[Læs mere]

'Dansk'
Svalegangen
7. okt. – 4. nov. 2017
Fra klovn til menneske
Integrationskomedien ”Dansk” er heldigvis ikke alt for sjov.

[Læs mere]

Den gode vilje
Aarhus Teater, Scala
16/9 -21/10 2017
Den ”gode” vilje
Den gode vilje er Aarhus Teaters bud på Ingmar Bergmans halv selvbiografiske fortælling om hans forældres tumulten kærlighedsliv, i tiden op mod hans egen fødsel. Den gode vilje er blevet filmatiseret af Bille August, for hvilken han vandt de gyldne palmer i Cannes i 1991.

[Læs mere]

Don Ranudo
GrønnegårdsTeatret
30/6-26/8 2017
Mens vi venter på sommervarmen ...
Sommervarme var der ikke meget af og støvregnen faldt stødt og blidt over premiereaftenen for Don Ranudo – årets forestilling på GrønnegårdsTeatret. Regnen var der ikke så meget at gøre ved, men varmen kan man få i Grønnegården, hvis man blot skubber sig lidt tættere på sidemanden. Det er både hyggeligt og varmende, når nu vejrguderne sådan holder én lidt for nar. Men stemningen! Den kunne de ikke gøre noget ved, vejrguderne – hverken blandt publikum eller på scenen, hvor de største narre huserede.

[Læs mere]

Den sidste bølge
Aarhus Teater, Studio
28. april - 24. maj 2017
Âh - Vi har det nu godt!
De absurdistiske greb står i kø¸ i Peter-Clement Woetmanns science fiction-komedie, der udstiller og ironiserer over I-landsmenneskets problemer og bekymringer. 'Den sidste bølge' er stedvist virkelig fin, men forestillingen savner tyngde og overraskelsesmomenter.

[Læs mere]

Jesus Christ Superstar
Aarhus Teater, Store Scene
22/4 - 3/6 2017
Mørk opsætning af Jesus Christ Superstar
Det er en mørk og til dels rå opsætning af Jesus Christ Superstar instruktør Elisabeth Linton opsætter på Aarhus Teater. Scenen er sort og klaustrofobisk, og frygten for døden, hinanden og fremtiden ligger som en tung dyne over forestillingen. ’Jesus Christ Superstar’ er fortællingen om de sidste 7 dage af Jesu liv. Så der er ikke meget afsløret ved at fortælle, at han dør til sidst. Forestillingen slutter med korsfæstelsen, og har altså ikke fortællingen om genopstandelsen med.

[Læs mere]

Morph - Rethink Human Behaviour
Aarhus Teater, Scala
11/4 - 6/5 2017
Akrobatisk energifyldt forestilling på Aarhus Teater.
Den Reumert vindende instruktør Kristján Ingimarsson sætter med Morph fokus på den menneskelige adfærd. Er vi som mennesker intellektuelle individer, eller er vi i virkeligheden bare flokdyr der hyler med de ulve vi er i blandt?

[Læs mere]

Hamlet
Mungo Park
23/1 - 27/5 2017
Minimalistisk Hamlet med stort potentiale med for meget ekstraudstyr
Der skal ikke mange ting til på en scene for at skabe en overbevisende Hamlet forestilling. Ofte fremmer enkeltheden forståelsen, da enkelheden giver bedre mulighed for at koncentrere sig om ordene. Det fungerede på Shakespeares tid, og det fungerer også i vores tid. Rent besætningsmæssigt og (kerne)scenografisk er Mungo Parks Hamlet endnu et eksempel herpå – men enkeltheden forstyrres af for mange ekstralag, -udstyr og -effekter, der fjerner fokus fra handlingen og ordene og ender med at skabe flere spørgsmål, end de besvarede.

[Læs mere]

Vredens Druer
Betty Nansen Teatret
4/3 - 9/4 2017
Hvor tager man hen, når ens hjem tages fra en?
Sammen med Øst for paradis hører Vredens druer et af den amerikanske forfatter John Steinbecks største værker. Den indskriver sig – hvis en sådan fandtes – i den amerikanske kulturkanon over litteratur. På én gang et barskt pletskud af USA under den store depression in 1930’erne og et billede af den sagnomspundne amerikanske ånd: Troen på den amerikanske drømmen - en drøm, der for rigtig mange forblev en drøm.

[Læs mere]

Erasmus Montanus
Aarhus Teater, Store Scene
10. feb. - 11. mar. 2017
Danmark er et fladt, kristent land
’Erasmus Montanus’ afklæder både det danske værdifællesskab, sin hovedperson og sig selv som forestilling i medrivende og hysterisk morsom iscenesættelse på Aarhus Teater. Christian Lollikes gendigtning af Holbergs klassiker er fremragende teater.

[Læs mere]

Side 1 af 2
« Forrige - Næste »